Uobičajeni izgovori za nepostojanje web sajta

Web dizajn
Uobičajeni izgovori za nepostojanje web sajta

Postoje trenuci kada pretražujem neko preduzeće, bend, restoran, šta god, a prvi rezultati su Google+ stranica, Foursquare stranica, ili ono najgore Facebook strana. Bez pravog web sajta. Ovo se uglavnom dešava sa malim ili novim preduzećima.

Nemojte me shvatiti pogrešno. Posedovanje Facebook, Google+, Foursquare ili bilo koje druge strane je odlično i pomaže vam u rangiranju kod pretraživača, ali ipak morate imate zvaničnu prezentaciju na internetu, gde vaš sadržaj živi.
 
Šta bi se dogodilo sa se Facebook sutra ugasi, a vi se oslanjate na njega za svoje internet prisustvo?
 
Internet je hirovito mesto. Sećate se kad je najaktivnija društvena mreža bila MySpace? MySpace je brzo otišao u zaborav. Morali ste se ponovno snalaziti za svoj online „dom“.
2015. godina je. Vreme kada nije bilo neophodno da posedujete sopstveni web sajt je prošlo pre jedne decenije. 
 
Pa, zašto nemate svoj web sajt? Ovo su neki od izgovora koje smo čuli:

1. Cena je previsoka

To je valjan razlog. Budžet je uglavnom jedan od najvećih briga naših klijenata kada dođu sa novim projektom.
 
Prava istina je da možete imati doba web sajt sa malim troškovima. Bilo da imate budžet mega korporacije poput McDonald’s-a ili budžet male kompanije.
Rešenje ovog problema je u tome da čitav projekat izrade web sajta podelite u faze. Počnite sa samim izgledom (dizajnom), a naknadno dodajte neophodne elemente. Naknadno mogu biti dodani novi sadržaj, SEO-, ili čak složeniji elementi poput logovanja klijenata ili CRM integracije.

2. Nemam vremena da ga održavam 

Ne morate da provedete više od nekoliko sati nedeljno na svom sajtu. Putem Webmaster programa proverite da li se pojavljuje neka greška, napišite blog post (Google nagrađuje novi sadržaj) i updejtuje plugin-ove ako ih imate.
 
Podelite ova zaduženja na celokupan tim, time ćete uštedeti na vremenu. Zamolite zaposlene da napišu bar jedan tekst mesečno za blog i time ćete imati materijal za svaku nedelju, bez većih poteškoća.

3. Ne znam šta radim

Zato smo mi tu. Mi smo profesionalci u izradi kvalitetnih web sajtova. To je jedan od razloga zašto naši klijenti dolaze kod nas, a vaši klijenti odlaze kod vas. Tu smo da vam napravimo najbolji mogući web sajt i da vam pokažemo kako da rukujete sa njime. Volimo da omogućimo klijentima da u potpunosti raspolažu svojim sajtom.
 
Blog post

3 greške u dizajnu kod e-prodaje koje treba izbeći

Da li ste znali da je veća verovatnoća da će čovek pojesti 2 komada sira sa rupama, a samo jedan komad ako nema rupa? Sve je stvar percepcije.

b2bb2cweb dizajn
Blog post

Kako najbolje da optimizujete ciljnu stranicu (landing page)?

Zadržavanje korisnika usluga je najteži deo online poslovanja. Putanja od dolaska na sajt do konverzije mora da bude stimulativna i namenjena krajnjem korisniku.

web dizajnonline marketing
Blog post

Prvi deo - Kako dizajnirati savršen sajt od jedne stranice

Sajtovi koji se sastoje samo od jedne stranice mogu biti odlična tehnika za dizajniranje manjih sajtova, čak i onih za koje se smatra da nikada ne bi mogli biti napravljeni bez više stranica. Postoje brojni razlozi za korišćenje sajtova od jedne strane, od lakoće održavanja do brzine protoka.

web dizajn
Ostavite Vaš komentar
POŠALJITE KOMENTAR